تعمیرات اضطراری، پر کردن حفرهها و پشتیبانی
اینها معمولا به این دلیل بوجود میآیند که برخی موارد و سازهها، نشانههایی از فروپاشی را نشان میدهند و ممکن است خطری برای هر آنچه در بالای آنها قرار دارند محسوب شوند.
در چنین شرایطی ضروری است که به سرعت و با رعایت نکات ایمنی کار کنید. روشهای جایگزین برای فوم بتن اغلب غیر عملی هستند. ممکن است زمان کافی برای ساخت تکیه گاههای مناسب وجود نداشته باشد؛ استفاده از زمین فشرده شده یا مواد پرکننده شل، بیش از حد طول میکشد و در شرایط مختلف ممکن است امکان پذیر نباشد.
به طور قابل توجهی، نمیتوان مواد پشتیبان جانبی را فشرده کرد، بنابراین مسیر تردد زیرزمینی و "حفرهها بر روی زمین" با چنین ابزارهای سنتی پشتیبانی نمیشوند. راه حل واضح این است که از فوم بتن استفاده کنید و اولویت را به موارد اضطراری دهید، پس از آن میتوانید وقت خود را برای تصمیم گیری برای رسیدن به یک راه حل بلندمدت برای مشکل اختصاص دهید.
در بعضی موارد فوم بتن میتواند به عنوان یک پایه دائمی در ساخت و سازهای بعدی استفاده شود. ممکن است لازم باشد مجددا از مواد پرکننده اضطراری استفاده کنید، در این صورت فوم بتن میتواند گزینه مناسبی باشد.
با توجه به ساختار سلولی فوم بتن، به راحتی میتوانید آن را برش داده و جدا کنید، از این رو حفاری مجدد آن نسبتا آسان است.

مثالهایی برای تعمیرات با فوم بتن
لیست و جزئیات مختصری از پر کننده حفرهها در زیر آورده شده است. دو مورد اول در فهرست (تونل هیترو و حفره زیرزمینی در لوبلین، لهستان) نمونههایی از شرایط اضطراری هستند که با استفاده از فوم بتن رفع شدهاند.
نمونههایی از پر کردن حفره با استفاده از فوم بتن
1. تونل راه آهن هیترو
در حین تونل زنی برای یک خط راه آهن زیرزمینی جدید به سمت فرودگاه هیترو با استفاده از روش نوآورانه شامل بتن مسلح با اسپری و بدون تکیه گاه سنتی، بخشی از سازه فروپاشید که باعث ایجاد یک حفره بزرگ در سطح زمین شد.
اگر چه، خوشبختانه یک فاجعه فوری رخ نداد، یکی از ساختمانهای بزرگ هیترو با خطر فروپاشی مواجه شد که در نزدیکی این حفره قرار داشت.
اولویت نخست این بود که اطمینان حاصل شود که فروپاشی تونل به این ساختمان گسترش نخواهد یافت. 200 کامیون حامل فوم بتن آماده در یک اقدام اضطراری برای تثبیت وضعیت در این حفره ریخته شد.
2. تخریب جاده در لوبلین، لهستان
جادهای که اخیرا بر روی یک سطح فرسوده غیر فشرده ساخته شده بود به علت شسته شدن توسط بارانهای سنگین، در معرض فروپاشی قرار گرفت. در زیر جادهای که در ارتفاع 30 متری معلق شده بود، یک حفره بزرگ ایجاد شد.
با استفاده از روشهای سنتی، عملیات تعمیر به مدت 3 هفته طول میکشید که شامل برچیدن و ساخت مجدد جاده بود که شامل استفاده از ملات نیز بود. با استفاده از فوم بتن کل عملیات ترمیم جاده تنها در عرض 48 ساعت تکمیل شد.
3. تعویض سیستم فاضلاب در لوبلین، لهستان
قبل از اینکه یک لوله جدید در بالای آن گذاشته شود، در طول مسیر یک جاده اصلی در درون شهر باید یک فاضلاب قدیمی ایمن سازی میشد. این کار همچنین شامل استفاده از چندین محفظه بازرسی از سیستم فاضلاب قدیمی بود.
4. پر کردن حفره زیرزمینی
یک خانه قدیمی در معرض خطر سقوط بود. تصمیم بر این شد که زیر آن با بتن پر شود. بتن با تراکم معمولی نمیتوانست مورد استفاده قرار گیرد چرا که یک دیوار خارجی بالاتر از سطح زمین بود، چون خانه در کنار یک تپه در امتداد یک جاده ساخته شده بود.
فشار از سمت دیوار زیرزمین که پر از بتنهای متراکم بود باعث میشد که دیوار ساختمان سقوط کند. به جای آن از فوم بتن استفاده شد زیرا فشار جانبی کمتری را اعمال میکند.
:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1